Laitteen kunnon tarkistaminen

Jos tulostuslaadussa on ongelmia, tarkista ensin laitteen kunto.

Mahdollinen syy

Ratkaisu

Laitteen sijainti aiheuttaa ongelmia.

Varmista, että laite on tasaisella alustalla. Sijoita laite niin, ettei se tärise tai saa iskuja.

On käytetty muita kuin tuettuja paperityyppejä.

Varmista, että käytetty paperi on tuettua tyyppiä. Katso Kasettien tukemat paperityypit.

Paperityypin valinta on väärä.

Varmista, että tulostinohjaimen paperityypin valinta vastaa lisättyä paperia. Katso Paperityypin ja -koon määrittäminen.

Käytetty tulostuskasetti ei ole aito.

Täytetyt tai muut kuin aidot tulostuskasetit heikentävät tulostuslaatua ja saattavat aiheuttaa virhetoimintoja. Käytä vain aitoja tulostuskasetteja. Katso Tarvikkeet.

Käytetty tulostuskasetti on vanha.

Tulostuskasetit on avattava ennen niihin merkittyä päivämäärää ja käytettävä kuuden kuukauden kuluessa avaamisesta.

Laite on likainen.

Katso kohtaa Puhdistaminen ja puhdista laite tarpeen mukaan.

Värit ovat heikentyneet.

Värit voivat heiketä väritulostuksessa, jos konetta siirretään tai tulostetaan suuri määrä asiakirjoja. Säädä värintallennusta valitsemalla [Värin kohdistus] kohdassa [Laiteasetukset].