Laitteen asetusten palauttaminen varmuustiedostosta

Palauta laitteen asetukset aiemmin luodusta varmuuskopiotiedostosta valitsemalla hallinta-asetusten sivulta [Palauta asetukset] -välilehti.

Tärkeää

• Kun laite palautetaan korjauksen jälkeen, on tärkeää, että laitteen asetukset palautetaan varmuuskopioista. Laitteen asetukset palautetaan oletusasetuksiin korjauksen jälkeen.

image

Palauta asetukset

Kohta

Kuvaus

Valitse palautettava tiedosto

Anna palautettavan tiedoston nimi tai valitse tiedosto valitsemalla [Selaa].

Palauta määritysten varmuuskopiot alla olevien ohjeiden mukaisesti.

1Valitse [Palauta asetukset].

2Valitse [Selaa].

3Siirry hakemistoon, jossa palautettava varmuuskopio on.

4Valitse varmuuskopio ja valitse [Avaa].

5Anna tarvittaessa järjestelmänvalvojan salasana.

6Valitse [Valmis].

Huom.

• Jos asetusten palautus ei onnistu, näyttöön tulee virheilmoitus. Yritä uudelleen, jotta tiedosto palautuu kokonaan.