Laitteen asetuksien varmuuskopiointi

Luo laitteen määritykset sisältävä varmuuskopiotiedosto valitsemalla hallinta-asetusten sivulta [Asetusten varakopio] -välilehti. Varmuuskopioita voidaan käyttää aikaisempien määritysten palauttamiseen tarpeen mukaan.

Tärkeää

• Kun laite lähetetään korjattavaksi, on tärkeää luoda varmuuskopiot etukäteen. Laitteen asetukset palautetaan oletusasetuksiin korjauksen jälkeen.

image

Asetusten varakopio

Kohta

Kuvaus

Verkkoasetusten varakopio

Tallentaa verkkoasetukset tiedostoon.

Valikkoasetusten varmuuskopio

Tallentaa asetukset tiedostoon lukuun ottamatta verkkoasetuksia.

Skannauskohteen varmuuskopio

Tallentaa skannauskohteet tiedostoon.

Varmuuskopioi käyttäjärajoitus.asetuk.

Tallentaa käyttäjärajoitusten asetukset tiedostoon.

Faksauspikavalinnan/-lyhytvalinnan varmuuskopio

Tallentaa faksauspikavalinnan ja -lyhytvalinnan asetukset tiedostoon.

Luo määritysten varmuuskopiot alla olevien ohjeiden mukaisesti.

1Valitse [Asetusten varakopio].

2Valitse sen tietotyypin valintapainike, jonka haluat varmuuskopioida.

3Anna tarvittaessa järjestelmänvalvojan salasana.

4Valitse [Valmis].

5Valitse varmuuskopion tallennuspaikka.

6Määritä tiedostolle nimi ja valitse [Tallenna].