Raporttien tulostaminen

Avaa raporttien tulostussivu napsauttamalla [Raporttitulostus]. Valitse sitten jokin kohta ja tulosta sitä koskevat tiedot napsauttamalla [Tulosta].

image

Raporttitulostus

Kohta

Kuvaus

Konfigurointisivu

Tällä tulostetaan yleistä tietoa laitteesta ja sen kulloisestakin konfiguraatiosta.

Aktivit.raportti

Tällä tulostetaan viimeisten 100 faksityön lähetys- ja vastaanottoraportti.

Muistiluettelo

Tällä tulostetaan luettelo laitteen muistissa olevista faksitöistä, joita ei ole lähetetty.

Pikavalintaluettelo

Tällä tulostetaan luettelo pikavalinnoista.

Lyhytvalintaluettelo

Tällä tulostetaan luettelo lyhytvalinnoista.

Skannaa hakemistoluettelo

Tällä tulostetaan luettelo skannauskohteista.

Skannauslähetysloki

Tällä tulostetaan skannauksen lähetysraportti.

Huoltosivu

Tällä tulostetaan huoltosivu.

Huom.

• Raportteja ei voi tulostaa Web Image Monitorin kautta, jos muita töitä on tulostumassa. Varmista ennen raporttien tulostamista, että laite ei tulosta.