Laitteen toimintojen rajoittaminen käyttäjäkohtaisesti

Voit määrittää laitteen pyytämään käyttäjältä käyttäjätunnuksen, kun käyttäjä yrittää aloittaa kopioinnin, faksin lähetyksen tai skannauksen ohjauspaneelista.

Web Image Monitorissa voit valita rajoitettavan toiminnon ja määrittää käyttäjät, jotka saavat käyttää toimintoa. Käyttäjiä voidaan tallentaa enintään 20. Voit määrittää, mitkä toiminnot ovat kunkin käyttäjän käytettävissä todennuksen jälkeen.