Pääsivun näyttäminen

Kun siirryt laitteeseen Web Image Monitorissa, pääsivu avautuu selaimen ikkunaan.

1Käynnistä Web-selain.

2Siirry laitteeseen kirjoittamalla Web-selaimen osoiteriville ”http://(laitteen IP-osoite)/”. Jos käytössä on DNS- tai WINS-palvelin ja laitteen isäntänimi on määritetty, voit antaa isäntänimen IP-osoitteen sijasta.

image

• Tietämyskanta

Tietämyskannasta saat vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin ja muuta hyödyllistä tietoa laitteesta.

Siirry tietämyskantaan valitsemalla [Tietämyskanta]. Tietämyskannan käyttämiseen tarvitaan Internet-yhteys.

Huom.

• Tietämyskantaa ei ole saatavana kaikilla kielillä.