Web Image Monitorin käyttäminen

Tärkeää

• Kaikkia kohtia ei ole kaikissa laitemalleissa.

• Joitakin kohteita voidaan määrittää myös ohjauspaneelissa.

Valittavissa olevat toimenpiteet

Seuraavat toimenpiteet voidaan suorittaa etäkohteesta tietokoneen Web Image Monitorissa:

• Laitteen tilan tai asetusten näyttäminen

• Laitteen asetusten määrittäminen

• Raporttien tulostaminen

• Skannaus- ja faksauskohteiden rekisteröinti

• Käyttäjärajoitusten asetusten määrittäminen

• Verkkoasetusten konfigurointi

• Laitteen konfiguraation muuttamiseen tarvittavan salasanan määrittäminen

• Laitteen konfiguraation oletusarvojen palauttaminen

• Laitteen konfiguraation varmistustiedostojen luominen

• Laitteen konfiguraation palauttaminen varmuustiedostoista

• Laitteen päivämäärän ja ajan määrittäminen

• Laitteen virransäästötilan asetuksen määrittäminen

Tuetut Web-selaimet

• Windows-käyttöjärjestelmät: Internet Explorer 5.0 tai uudempi

• Mac OS X: Safari

Huom.

• Jotta laitetta voitaisiin käyttää Web Image Monitorissa, sen TCP/IP-asetukset on ensin määritettävä.

• Jos käytät vanhempaa versiota tuetusta Web-selaimesta tai jos Web-selaimessa ovat JavaScript ja evästeet poissa käytöstä, näyttö- ja toimintaongelmia saattaa esiintyä.

• Jos käytät välimuistipalvelinta, määritä Web-selaimen asetukset tarvittaessa. Jos tarvitset lisätietoja asetuksista, käänny verkonvalvojan puoleen.

• Edellinen sivu ei ehkä avaudu, vaikka Web-selaimen paluupainiketta napsautetaan. Jos näin käy, napsauta Web-selaimen päivityspainiketta.

• Näytöllä olevia tietoja ei päivitetä automaattisesti. Napsauta [Päivitä] -painiketta oikeassa yläkulmassa.