Faksin järjestelmäasetusten parametrit

Tässä osassa kuvataan faksin järjestelmäasetusten parametrit.

VO-asetukset

Tällä määritetään faksin vastaanottamiseen liittyvät asetukset.

• VO-tila

Tällä määritetään vastaanottotila.

Oletus: [Vain faksi]

• Vain faksi

Laite vastaa automaattisesti kaikkiin saapuviin puheluihin faksin vastaanottotilassa.

• Manuaalinen

Laite ilmoittaa soittoäänellä saapuvista puheluista. Laite vastaanottaa fakseja vain, kun faksit vastaanotetaan manuaalisesti.

• FAKSI/TAD

Laite vastaanottaa fakseja automaattisesti faksipuhelun saapuessa. Muussa tapauksessa laitteeseen liitetty puhelinvastaaja vastaa puheluun.

• FAKSI/PUH

Laite vastaanottaa fakseja automaattisesti faksipuhelun saapuessa. Muussa tapauksessa laite alkaa hälyttää.

• Autom.pienennys

Kun tämä asetus valitaan, laite pienentää vastaanotetun faksin kokoa, jos se ei mahdu yhdelle paperiarkille.

Huomaa, että laite pienentää faksin enintään 74 %:n kokoon alkuperäisestä koosta. Jos faksia on pienennettävä enemmän, jotta se mahtuisi yhdelle paperiarkille, se tulostetaan erillisille arkeille pienentämättä sitä.

Oletus: [Päällä]

(Oletus voi olla [Pois] [Hallinta-asetukset]-kohdan [Maakoodi]-asetuksen mukaan.)

• Pois

• Päällä

• Soittolask.viive

Tällä määritetään, kuinka monta kertaa laite hälyttää, ennen kuin se alkaa vastaanottaa fakseja Vain faksi -tilassa.

Oletus: 3 kertaa

• 3-5 kertaa, 1 hälytyssoiton tarkkuudella

• F/P-soittoaika

Tällä määritetään, kuinka kauan laite yrittää havaita faksin merkkiäänen FAKSI/PUH-tilassa.

Oletus: 15 sekuntia

• 5-99 sekuntia 1 sekunnin tarkkuudella

Alusta-asetukset

• Kasetin käyttö: Fax

Tällä määritetään vastaanotettujen faksien tulostuksessa käytettävä kasetti. Huomaa, että faksien tulostamiseen voidaan käyttää vain A4-, Kirje- tai Legal-kokoista paperia. Muista valita kasetti, jossa on oikean kokoista paperia.

Jos kasettia 2 ei ole asennettu, valittavissa on vain [Vain Kasetti1].

Oletus: [Automaattinen]

• Automaattinen

Laite käyttää kasettia 1 ja kasettia 2, jos niissä on samankokoista paperia. Tässä tapauksessa laite alkaa tulostaa kasetista 1. Jos kasetista 1 loppuu paperi, laite vaihtaa automaattisesti kasettiin 2 tulostamisen jatkamiseksi. Jos kasetista 2 loppuu paperi, lisää paperia kasettiin 1.

• Vain Kasetti1

• Vain Kasetti2

Poista asiakirja

Poistaa laitteen muistissa olevat faksityöt, joita ei ole lähetetty.

Tämä toiminto tehdään vain, kun se valitaan.

• Muistityön poisto

Poista faksityö valitsemalla se ja valitsemalla sitten [Tyhjennä]. Valittaessa [Ei poisteta] laite palaa valikon edelliselle tasolle poistamatta faksityötä.

• Poista kaikki

Jos haluat poistaa faksitöitä, valitse [Tyhjennä]. Valittaessa [Ei poisteta] laite palaa valikon edelliselle tasolle poistamatta faksityötä.

Tietol.asetukset

• ECM-lähetys

Tällä määritetään laite lähettämään automaattisesti uudelleen ne tiedot, jotka menetettiin lähetyksen aikana.

Oletus: [Päällä]

• Pois

• Päällä

• ECM-vast.otto

Tällä määritetään laite vastaanottamaan automaattisesti uudelleen ne tiedot, jotka menetetään vastaanoton aikana.

Oletus: [Päällä]

• Pois

• Päällä

• Soittoäänen tunnistus

Tällä asetetaan laite havaitsemaan valintaääni, ennen kuin laite alkaa soittaa kohteeseen automaattisesti.

Oletus: [Tunnistus]

• Tunnistus

• Ei tunnistusta

• Läh.nopeus

Tällä määritetään faksimodeemin lähetysnopeus.

Oletus: [33.6 Kbps]

• 33.6 Kbps

• 14.4 Kbps

• 9.6 Kbps

• 7.2 Kbps

• 4.8 Kbps

• 2.4 Kbps

• VO-nopeus

Tällä määritetään faksimodeemin vastaanottonopeus.

Oletus: [33.6 Kbps]

• 33.6 Kbps

• 14.4 Kbps

• 9.6 Kbps

• 7.2 Kbps

• 4.8 Kbps

• 2.4 Kbps

Raporttiasetukset

• Lähetysraportti

Tällä asetetaan laite tulostamaan automaattisesti lähetysraportti heti faksin lähetyksen jälkeen.

Kun laite on pikalähetystilassa, alkuperäisen asiakirjan kuvaa ei tulosteta raporttiin, vaikka [Vain kuvavirheet] tai [Tulosta aina kuva] olisi valittu.

Oletus: [Tulosta aina kuva]

• Vain virheet

Tulostaa raportin, kun tapahtuu lähetysvirhe.

• Vain kuvavirheet

Tulostaa raportin, jossa on alkuperäisen asiakirjan kuva, jos tapahtuu lähetysvirhe.

• Tulostetaan aina

Tulostaa raportin jokaisesta faksilähetyksestä.

• Tulosta aina kuva

Tulostaa jokaisesta faksilähetyksestä raportin, jossa on alkuperäisen asiakirjan kuva.

• Ei tulosteta

• Aktivit.raportti

Tällä määritetään laite tulostamaan aktiviteettiraportti automaattisesti 100 faksityön (sekä lähetetyt että vastaanotetut) välein.

Oletus: [Autom.tulostus]

• Autom.tulostus

• Ei tulosteta