Faksin järjestelmäasetusten muuttaminen

Esimerkkinä käytetään faksien tulostuksessa käytettävän kasetin määrittämistä.

1Paina [Käyttäjän työkaluissa] -painiketta.

image

2Valitse painikkeita [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] painamalla [Faksiasetukset] ja paina sitten [OK] -painiketta.

3Valitse [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] -painikkeilla [Alusta-asetukset] ja paina sitten [OK] -painiketta.

4Valitse [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] -painikkeilla [Kasetin käyttö: faksi] ja paina sitten [OK] -painiketta.

5Valitse haluamasi alusta painikkeilla [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina sitten [OK] -painiketta.

Uusi asetus on merkitty ”Asteriski”-merkillä osoituksena siitä, että asetusta on muutettu.

6Vahvista asetus ja paina sitten [image] -painiketta.

7Palaa aloitusnäyttöön painamalla [Tyhjennys/Pysäytys] -painiketta.

Huom.

• Voit siirtyä valikon edelliselle tasolle painamalla [image] -painiketta.