Faksin peruuttaminen

Työn tilan mukaan faksin lähettämisen voi peruuttaa laitteen ohjauspaneelista tai tietokoneesta.

Lähetyksen peruuttaminen, kun laite vastaanottaa faksia tietokoneelta

Peruuta faksi tietokoneesta.

1Kaksoisnapsauta tietokoneen näytön tehtäväpalkissa olevaa tulostimen kuvaketta.

2Valitse peruutettava tulostustyö ja valitse sitten [Tiedosto]-valikossa [Peruuta].

Huom.

• Jos laite on jaettu usealle tietokoneelle, varo peruuttamasta toisen käyttäjän faksia.

Peruuttaminen faksin lähetyksen aikana

Peruuta faksi ohjauspaneelista.

1Paina [Facsimile] -painiketta.

image

2Paina [Tyhjennys/Pysäytys] -painiketta.