LAN-faksin osoitekirjan tietojen vieminen/tuominen

Tässä osassa kuvataan LAN-faksin osoitekirjan tietojen vieminen ja tuominen.

LAN-faksin osoitekirjan tietojen vieminen

LAN--faksin osoitekirjan tiedot voidaan viedä CSV-tiedostoon.

LAN-faksin osoitekirjan tietojen tuominen

LAN-faksin osoitekirjan tietoja voidaan tuoda CSV-tiedostoista. Voit tuoda osoitekirjatietoja muista sovelluksista, jos tiedot on tallennettu CSV-tiedostoksi.

LAN-faksin osoitekirjan tietojen vieminen

Voit viedä LAN-faksin osoitekirjan tietoja seuraavien ohjeiden mukaan.

1Avaa LAN-faksin osoitekirja ja valitse [Vie].

2Etsi sijainti, johon haluat tallentaa LAN-faksin osoitekirjan tiedot, anna tiedostolle nimi ja valitse [Tallenna].

LAN-faksin osoitekirjan tietojen tuominen

Voit tuoda LAN-faksin osoitekirjan tietoja seuraavien ohjeiden mukaan. Jos haluat tuoda osoitekirjatietoja muista sovelluksista, sinun on valittava tuotavat kohteet.

1Avaa LAN-faksin osoitekirja ja valitse [Tuo].

2Valitse tiedosto, joka sisältää osoitekirjatiedot, ja valitse [Avaa].

Tuotavien kohteiden valintaikkuna tulee näkyviin.

image

3Valitse jokaiseen kenttään kohde luettelosta.

Valitse [*tyhjä*] niihin kenttiin, joihin ei ole tuotavia tietoja. [Nimi]- ja [Faksi]-kenttiin ei voi valita vaihtoehtoa [*tyhjä*].

4Napsauta [OK].

Jos tuontiprosessin aikana löytyy samannimisiä kohteita, valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista:

• [Ohita]: kohde ohitetaan ja muut tiedot tuodaan.

• [Tallenna käyttäjänä]: kohde tuodaan erillisenä kohteena, jolla on sama nimi kuin aiemmin tallennetulla kohteella.

• [Tallenna kaikki käyttäjinä]: nykyinen ja sitä seuraavat kohteet tuodaan erillisinä kohteina, joilla on sama nimi kuin aiemmin tallennetuilla kohteilla.

• [Korvaa]: kohteen tiedot korvaavat LAN-faksin osoitekirjassa jo olevat tiedot.

• [Korvaa kaikki]: nykyinen ja sitä seuraavat kohteet tuodaan samalla nimellä kuin aiemmat kohteet, ja niiden tiedot korvaavat LAN-faksin osoitekirjassa jo olevat tiedot.

• [Peruuta]: tuonti peruutetaan.

Jos kohteella ei ole nimeä tai sen puhelin- tai faksinumerossa on virheellisiä merkkejä, valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista:

• [Ohita]: kohde ohitetaan ja muut tiedot tuodaan.

• [Tallenna]: kohde tuodaan sellaisenaan.

• [Tallenna kaikki]: kohde ja sitä seuraavat kohteet tuodaan sellaisenaan.

• [Peruuta]: tuonti peruutetaan.

Huom.

• CSV-tiedostojen viennissä käytetään Unicode-koodausta.

• LAN-faksin osoitekirjan tietoja voidaan tuoda CSV-tiedostoista, joiden merkistökoodaus on Unicode tai ASCII.

• Ryhmien tietoja ei voi viedä tai tuoda.

• LAN-faksin osoitekirjaan voidaan tallentaa enintään 1000 kohdetta. Jos raja ylittyy tuonnin aikana, jäljellä olevia kohteita ei tuoda.