Kohteiden muokkaaminen

Tässä osassa kuvataan, miten tallennettuja kohteita muokataan.

1Avaa LAN-faksin osoitekirja, valitse haluamasi kohde [Käyttäjälista]-kohdasta ja valitse sitten [Muokkaa].

image

2Muokkaa tietoja tarpeen mukaan ja napsauta sitten [OK].

Jos haluat tallentaa kohteen samankaltaisin tiedoin uudeksi kohteeksi, valitse [Tallenna käyttäjänä]. Tämä on kätevää, jos haluat tallentaa joukon kohteita, joiden tiedot ovat samankaltaiset. Jos et haluat muokata alkuperäistä kohdetta, sulje valintaikkuna valitsemalla [Peruuta].

Huom.

• Näkyviin tulee ilmoitus, jos määrittämäsi nimi on jo LAN-faksin osoitekirjassa. Jos haluat tallentaa kohteen toisella nimellä, valitse [Ei] ja anna toinen nimi. Jos valitset [Kyllä], kohde tallennetaan samalla nimellä.