Faksin peruuttaminen

Voit peruuttaa faksin lähetyksen noudattamalla seuraavia ohjeita.

Välitön lähetys -tilassa

Jos peruutat faksin lähetyksen laitteen skannatessa alkuperäiskappaletta, faksin lähetysprosessi peruutetaan heti. Tällöin toisen osapuolen laitteessa näkyy virheilmoitus.

Muistilähetys-tilassa

Jos peruutat faksin lähetyksen laitteen skannatessa alkuperäiskappaletta, laite ei lähetä asiakirjaa.

Jos peruutat faksin sen lähetyksen aikana, faksin lähetysprosessi peruutetaan heti. Tällöin toisen osapuolen laitteessa näkyy virheilmoitus.

1Paina [Facsimile] -painiketta.

image

2Paina [Tyhjennys/Pysäytys] -painiketta.

image

Huom.

• Jos peruutat faksin lähetyksen yleislähetyksen aikana, peruutetaan vain faksin lähetys nykyiseen kohteeseen. Sen jälkeisiin kohteisiin faksi lähetetään normaalisti.