Faksikohteiden tallentaminen Web Image Monitorissa

Tässä osassa kuvataan, miten kohteet tallennetaan Web Image Monitorissa.

1Käynnistä Web-selain ja ota yhteys laitteeseen syöttämällä sen IP-osoite.

2Valitse [Pikapainike] tai [Faksin lyhytvalinta].

3Valitse [Lisää uusi tyyppi] -luettelossa [Faksi].

4Valitse [Pikavalinnat] tai [Lyhytvalinnat] ja valitse sitten tallennusnumero luettelosta.

5Tallenna tarvittaessa [Nimi] ja [Faksinumero].

6Anna tarvittaessa järjestelmänvalvojan salasana.

7Valitse [Valmis].

8Sulje Web-selain.

Faksivalinta-asetukset

image

Kohta

Asetus

Kuvaus

Pikavalinnat / Lyhytvalinnat

Pakollinen

Valitse numero, johon haluat tallentaa pika- tai lyhytvalintakohteen.

Nimi

Valinnainen

Kohteen nimi. Tässä määritetty nimi näkyy näytössä faksikohdetta valittaessa. Voi sisältää enintään 20 merkkiä.

Faksinumero

Pakollinen

Kohteen faksinumero. Voi sisältää enintään 40 merkkiä.

Huom.

• Faksinumero voi sisältää numerot 0 - 9, tauon, merkit "Asteriski" ja "Terävä" sekä välilyönnin.

• Lisää tarvittaessa faksinumeroon tauko. Laite pitää pienen tauon, ennen kuin se valitsee taukoa seuraavat numerot. Tauon pituuden voi määrittää faksin lähetysasetuksissa [Taukopain. aika] -kohdassa.

• Jos haluat käyttää äänipalveluja pulssivalintaa käyttävällä linjalla, lisää faksinumeroon merkki ”Asteriski”.”Asteriski” vaihtaa valintatilan tilapäisesti pulssivalinnasta äänivalinnaksi.