Tulostustyön peruuttaminen ennen tulostuksen alkamista

Peruuta tulostustyö tietokoneesta.

Windows

1Kaksoisnapsauta tietokoneen näytön tehtäväpalkissa olevaa tulostimen kuvaketta.

2Valitse peruutettava tulostustyö ja valitse sitten [Tiedosto]-valikossa [Peruuta].

Mac OS X

1Käynnistä Tulostuskeskus.

2Valitse peruutettavan työn nimi.

3Napsauta Tauko-symbolia ja napsauta sitten Roskakori-symbolia.

Huom.

• Jos tulostin on jaettu usealle tietokoneelle, varo peruuttamasta toisen käyttäjän tulostustyötä.

• Jos peruutat tulostustyön, joka on jo käsitelty, tulostus voi jatkua muutaman sivun ajan ennen työn peruuntumista.

• Jos peruutat Salattu tulostus -työn, kone on jo saattanut tallentaa joitakin sivuja työstä Salattu tulostus -tiedostoksi. Jos näin tapahtuu, poista Salattu tulostus -tiedosto ohjauspaneelissa.

• Suuren tulostustyön peruuttaminen voi kestää jonkin aikaa.