Peruskäyttö tulostintilassa

Seuraavassa esitellään, miten tulostimen perustoimintoja käytetään.

1Avaa tulostimen ominaisuuksien valintaikkuna asiakirjaan liittyvässä sovelluksessa.

2Määritä haluamasi tulostusasetukset ja napsauta sitten [OK].

Tulostimen ominaisuuksien valintaikkuna sulkeutuu.

3Napsauta [OK].

Huom.

• Jos käytössä on tyypin 2 malli, johon on asennettu kasetti 2, kasetin 1 tai 2 voi valita oletuskasetiksi [Oletuskasetti]-asetuksella [PDL-asetukset]-kohdassa..

• Oletuskasetin asetus on valittavissa vain tyypin 2 mallissa.

• Jos syntyy paperitukos, tulostus pysähtyy nykyisen sivun tulostuksen päätyttyä. Kun paperitukos on poistettu, tulostus jatkuu automaattisesti siltä sivulta, jolla tukos syntyi.