Memory Unit Type F 256MB -lisävarusteen (DDR-SDRAM module) asentaminen

TÄRKEÄÄ

• Katkaise virta ja irrota virtajohto, ennen kuin asennat muistiyksikön laitteeseen. Varmista, että muistikansi on suljettu, ennen kuin kytket virran laitteeseen asennuksen jälkeen.

Tärkeää

• Lisävarusteena saatava muistiyksikkö voidaan asentaa vain tyypin 2 malleihin.

• Maadoita itsesi ja pura staattinen lataus koskemalla metallista pintaa, ennen kuin kosket muistiyksikköön. Staattinen sähkö voi vaurioittaa muistiyksikköä.

• Muistiyksikköön ei saa kohdistua iskuja.

1Katkaise virta ja irrota sitten virtajohto.

2Poista muistikansi.

image

3Löysää sisäkantta paikallaan pitävää ruuvia.

image

4Asenna muistiyksikkö näytetyllä tavalla.

image

5Asenna muistiyksikkö asettamalla se siten, että sen kolo on muistiyksikön paikan ulkonevan osan suuntainen, ja paina sitten muistiyksikköä varoen vinosti.

image

6Pitele muistiyksikköä vinosti ja paina sitä alaspäin, kunnes se loksahtaa paikalleen.

image

7Kiinnitä sisäkansi ja kiristä sen ruuvi.

image

8Kiinnitä muistiyksikön kansi.

9Kun muistiyksikkö on asennettu, tarkista asennuksen onnistuminen tulostamalla PDL-konfigurointisivu.

Jos se on asennettu oikein, ”384MB” ilmestyy PDL-konfigurointisivun "Total Memory" -kohtaan "System Reference" -kohdan alle.

Huom.

• Kun olet asentanut lisävarusteena saatavan muistiyksikön, valitse oikea laitteen muistin kokonaiskoko tulostinohjaimessa. Lisätietoja on tulostusohjaimen ohjeessa.

• Jos muistiyksikköä ei ole asennettu oikein, suorita nämä vaiheet uudelleen. Jos uusi asennus ei onnistu, ota yhteyttä myynti- tai huoltoedustajaan.

Viite

• Tietoja PDL-konfigurointisivun tulostamisesta on kohdassa PDL-asetukset.