Paper Feed Unit TK1010 -lisävarusteen (kasetti 2) asentaminen

VAROITUS

• Virtapistokkeen liittimien koskettaminen metalliesineillä aiheuttaa tulipalo-ja sähköiskuvaaran.

TÄRKEÄÄ

• Laite painaa noin 30 kg (66,2 paunaa). Siirrä laitetta toisen henkilön kanssa sen sivuilla olevista upotetuista kahvoista. Pudotessaan laite voi rikkoutua tai aiheuttaa vammoja.

• Paperinsyöttöyksikön varomaton nostaminen tai sen pudottaminen voi aiheuttaa vammoja.

• Pistokkeen käsitteleminen märin käsin on vaarallista. Se voi aiheuttaa sähköiskun.

• Irrota virtajohdon pistoke pistorasiasta, ennen kuin siirrät laitetta. Johto voi vaurioitua, jos se irrotetaan varomattomasti. Vaurioitunut pistoke tai johto voi aiheuttaa sähköiskun tai tulipalon.

Tärkeää

• Laitetta saa nostaa vain toisen henkilön kanssa.

• Älä tartu alustoihin, kun nostat laitetta.

1Varmista, että paketissa on Paper Feed Unit TK1010.

image

2Katkaise virta ja irrota laitteen virtajohto pistorasiasta.

3Poista kiinnitysteippi lisävarusteena saatavasta paperinsyöttöyksiköstä.

image

4Nosta laitetta sen sivuilla olevista upotetuista kahvoista.

image

5Lisävarusteena saatavassa paperinsyöttöyksikössä on kolme pystysuoraa tappia. Varmista, että ne ovat laitteen alapuolella olevien reikien suuntaisia, ja laske sitten laite tappien päälle.

image

6Kun lisävaruste on asennettu, tarkista asennuksen onnistuminen tulostamalla konfigurointisivu.

Jos lisävaruste on asennettu oikein, konfigurointisivun ”Kasetin tiedot” -kohdassa on ”Kasetti 2” -merkintä.

Huom.

• Kun olet asentanut valinnaisen paperinsyöttöyksikön, valitse kasetti 2 tulostinohjaimessa. Lisätietoja on tulostusohjaimen ohjeessa.

• Jos lisävarusteena saatavaa paperinsyöttöyksikköä ei ole asennettu oikein, asenna se uudelleen näiden ohjeiden mukaan. Jos uusi asennus ei onnistu, ota yhteyttä myynti- tai huoltoedustajaan.