Laitteen IP-osoitteen manuaalinen määritys

Tärkeää

• Laitteelle määritetty IP-osoite ei saa olla minkään muun verkkoon liitetyn laitteen käytössä.

1Paina [Käyttäjän työkaluissa] -painiketta.

image

2Valitse [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] -painikkeilla [Verkkoasetukset] ja paina sitten [OK] -painiketta.

3Jos näkyviin tulee pyyntö antaa salasana, kirjoita salasana numeronäppäimillä ja paina sitten [OK] -painiketta.

4Valitse [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] -painikkeilla [IP-asetukset] ja paina [OK] -painiketta.

5Valitse [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] -painikkeilla [DHCP käytössä] ja paina [OK] -painiketta.

6Valitse [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] -painikkeilla [Pois] ja paina sitten [OK] -painiketta.

Uusi asetus on merkitty ”Asteriski”-merkillä osoituksena siitä, että asetusta on muutettu.

7Vahvista asetus ja paina sitten [image] -painiketta.

image

8Valitse [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] -painikkeilla [IP-osoite] ja paina [OK] -painiketta.

9Syötä laitteen IP-osoite numeronäppäimillä ja paina sitten [OK] -painiketta.

Siirry kentissä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin]-painikkeilla.

10Vahvista asetus ja paina sitten [image] -painiketta.

11Valitse [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] -painikkeilla [Aliverkon peite] ja paina [OK] -painiketta.

Nykyinen aliverkon peite näytetään.

12Jos näytetty aliverkon peite on virheellinen, syötä uusi aliverkon peite numeronäppäimillä ja paina sitten [OK] -painiketta.

Siirry kentissä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin]-painikkeilla.

13Vahvista asetus ja paina sitten [image] -painiketta.

14Valitse [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] -painikkeilla [Yhdysk.] ja paina sitten [OK] -painiketta.

Nykyinen yhdyskäytävän osoite näytetään.

15Syötä tarvittaessa uusi yhdyskäytävän osoite numeronäppäimillä ja paina sitten [OK] -painiketta.

Siirry kentissä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin]-painikkeilla.

16Vahvista asetus ja paina sitten [image] -painiketta.

17Palaa aloitusnäyttöön painamalla [Tyhjennys/Pysäytys] -painiketta.

18Jos saat kehotteen käynnistää laite uudelleen, katkaise virta ja kytke se uudelleen päälle.

19Tarkista asetus tulostamalla konfigurointisivu.

IP-osoitteen asetus näytetään konfigurointisivun ”TCP/IP”-kohdassa.

Huom.

• Voit siirtyä valikon edelliselle tasolle painamalla [image] -painiketta.

• Salasanan [Verkkoasetukset]-valikkoa varten voi määrittää kohdassa [Hallintaval.lukitus].

• Jos verkkoympäristö edellyttää tiettyä siirtonopeutta, jota ei havaita automaattisesti, määritä siirtonopeus [Verkkoasetukset]-valikon [Yhteysasetus]-kohdassa.

• Kun [DHCP käytössä] -asetus on valittu, manuaalisesti määritettyjä IP-osoitteen asetuksia ei käytetä.