Faksien lähettäminen tietokoneesta (LAN-faksi)

Voit lähettää asiakirjan suoraan tietokoneesta toiseen faksiin tämän laitteen kautta ilman, että joudut tulostamaan asiakirjan.

Tärkeää

• Windows 2000/XP/Vista-, Windows Server 2003/2003 R2/2008 -käyttöjärjestelmät tukevat toimintoa. Toiminto ei ole käytettävissä Mac OS X -käyttöjärjestelmässä.

image

Tietokoneesta USB-yhteyden kautta suoritettavan faksilähetyksen valmistelu

1. Liitä laite suoraan tietokoneeseen USB-kaapelilla.

Katso Liittäminen USB-kaapelilla.

2. Asenna LAN-faksin ohjain tietokoneeseen.

Lisätietoja on ohjaimet sisältävällä CD-ROM-levyllä.

3. Tallenna LAN-faksin vastaanottajat LAN-faksin osoitekirjaan.

Katso LAN-faksin osoitekirjan määrittäminen.

Tietokoneesta verkon kautta suoritettavan faksilähetyksen valmistelu

1. Liitä laite verkkoon.

Katso Liittäminen verkkokaapelilla.

2. Määritä verkkoasetukset, kuten laitteen IP-osoite.

Katso IP-osoiteasetusten määrittäminen.

3. Asenna LAN-faksin ohjain tietokoneeseen.

Lisätietoja on ohjaimet sisältävällä CD-ROM-levyllä.

4. Tallenna LAN-faksin vastaanottajat LAN-faksin osoitekirjaan.

Katso LAN-faksin osoitekirjan määrittäminen.