Henkilökortin molempien puolien kopioiminen samalle puolelle paperia

Voit kopioida henkilökortin tai muun pienen asiakirjan etu- ja taustapuolen paperiarkin yhdelle puolelle.

Tärkeää

• Tämä toiminto on käytettävissä vain, kun alkuperäiskappale asetetaan valotuslasille. Jos alkuperäiskappale on syöttölaitteessa, toimintoa ei voi käyttää.

image

Voit määrittää laitteen kopioimaan aina Kortin kopio -tilassa tai käyttää toimintoa vain tarvittaessa.

Henkilökortin kopioinnin valmistelu

Jos haluat aina kopioida Kortin kopio -tilassa:

1. Määritä koneen [Pienennä/Suurenna]-oletusasetus.

Katso Kopioasetukset.

Toiminnon käyttäminen vain yhdellä kopiointikerralla:

1. Määritä asetus [Pienennä/Suurenna]-painikkeella ennen kopioinnin aloittamista.

Katso Henkilökortin molempien puolien kopioiminen samalle puolelle paperia.