Useiden sivujen kopioiminen yhdelle paperiarkille

Voit kopioida useita alkuperäisen asiakirjan sivuja yhdelle paperiarkille.

Tärkeää

• Tämä toiminto on käytettävissä vain, kun alkuperäiskappale asetetaan syöttölaitteeseen. Jos alkuperäiskappale on valotuslasilla, toimintoa ei voi käyttää.

image

Voit määrittää laitteen kopioimaan aina kaksi tai neljä sivua yhdelle paperiarkille tai käyttää toimintoa tarvittaessa.

Useiden kuvien kopioinnin valmistelu

Kahden tai neljän sivun kopiointitilan käyttäminen kaikissa kopioissa:

1. Määritä koneen [Pienennä/Suurenna]-oletusasetus.

Katso Kopioasetukset.

Toiminnon käyttäminen vain yhdellä kopiointikerralla:

1. Määritä asetus [Pienennä/Suurenna]-painikkeella ennen kopioinnin aloittamista.

Katso Kahden tai neljän sivun kopioiminen yhdelle arkille.