Kun laite on kytketty tietokoneeseen liitäntäkaapelilla

Tässä osassa kuvataan, kuinka tulostusportti tarkistetaan, jos tiedon vastaanoton merkkivalo ei syty eikä vilku.

Tarkista, että tulostusportin asetukset ovat oikein. Kun kyseessä on rinnakkaisliitäntä, kytkentä tehdään LPT1- tai LPT2-porttiin.

Windows 2000

1. Napsauta [Käynnistä], valitse [Asetukset] ja sitten [Tulostimet].

2. Napsauta laitteen kuvaketta. Valitse [Tiedosto]-valikosta [Ominaisuudet].

3. Napsauta [Portit]-välilehteä.

4. Tarkista [Tulosta porttiin]-ruudusta, että oikea portti on valittu.

Windows XP Professional tai Windows Server 2003/2003 R2

1. Napsauta [Käynnistä] ja valitse [Tulostimet ja faksit].

2. Napsauta laitteen kuvaketta. Valitse [Tiedosto]-valikosta [Ominaisuudet].

3. Napsauta [Portit]-välilehteä.

4. Tarkista [Tulosta porttiin]-ruudusta, että oikea portti on valittu.

Windows XP Home Edition

1. Napsauta [Käynnistä] ja valitse [Ohjauspaneeli].

2. Napsauta [Tulostimet ja laitteisto].

3. Napsauta [Tulostimet ja faksit].

4. Napsauta laitteen kuvaketta. Valitse [Tiedosto]-valikosta [Ominaisuudet].

5. Napsauta [Portit]-välilehteä.

6. Tarkista [Tulosta porttiin]-ruudusta, että oikea portti on valittu.

Windows Vista

1. Napsauta [Käynnistä] ja valitse [Ohjauspaneeli].

2. Paina [Laitteisto ja äänet].

3. Napsauta [Tulostimet].

4. Napsauta laitteen kuvaketta. Paina [Järjestä]-valikosta [Ominaisuudet].

5. Napsauta [Portit]-välilehteä.

6. Tarkista [Tulosta porttiin]-ruudusta, että oikea portti on valittu.