Palaaminen edelliseen asetukseen

"Edellinen asetus" -toiminnolla palataan muutoksia edeltäneeseen tilaan.

1. Paina [Edellinen asetus].

Kun värin automaattiseen kalibrointiin palataan kopiotoiminnosta, paina kopiotoiminnon [Edellinen asetus]-näppäintä. Jos palataan värin automaattiseen kalibrointiin tulostustoiminnosta, paina tulostustoiminnon [Edellinen asetus]-näppäintä.

Käyttöpaneelin näyttö

2. Paina [Kyllä].

• Kopiokonetoiminto

Käyttöpaneelin näyttö

Asetukset palautetaan edelliseen tilaan.

• Tulostintoiminnot

Valitse testikuvio seuraavista palautettaessa värin automaattista kalibrointia tulostustoiminnosta: [Testikuvio 1 (600 kertomerkki 600 dpi)], [Testikuvio 2 (1800 kertomerkki 600 dpi)], [Testikuvio 3 (9000 kertomerkki 600 dpi)], or [Testikuvio 4 (1200 kertomerkki 1200 dpi)] ja paina sitten [Kyllä].

Käyttöpaneelin näyttö

Asetuksen arvoksi palautuu aiempi valinta.