Värin automaattinen kalibrointi

Tässä osassa kuvataan Värin automaattinen kalibrointi.

1. Paina [Käyttäjän työkalut / Laskuri].

Käyttäjän työkalut-/laskuriesimerkki

2. Paina [Huolto].

Käyttöpaneelin näyttö

3. Paina [Värin automaattinen kalibrointi].

4. Paina [Aloita].

Kun värin automaattinen kalibrointi suoritetaan kopiotoiminnossa, paina kopiotoiminnon [Aloita]. Kun suoritat sen tulostustoiminnossa, paina tulostustoiminnon [Aloita].

Käyttöpaneelin näyttö

5. Paina [Käynnistä tulostus] tulostaaksesi testikuvion.

• Kopiokonetoiminto

Käyttöpaneelin näyttö

• Tulostintoiminnot

Valitse testikuvio seuraavista suoritettaessa värin automaattista kalibrointia tulostustoiminnosta: [Testikuvio 1 (600 kertomerkki 600 dpi)], [Testikuvio 2 (1800 kertomerkki 600 dpi)], [Testikuvio 3 (9000 kertomerkki 600 dpi)], tai [Testikuvio 4 (1200 kertomerkki 1200 dpi)] ja paina sitten [Aloita].

Käyttöpaneelin näyttö

6. Aseta testikuvio valotuslasille ja paina [Aloita skannaus].

Kuva korjataan, kun viesti "Skannaa...Odota." poistuu näytöstä.