Suoraan syötetyn kohteen tallentaminen osoitekirjaan.

Tässä osassa selitetään, kuinka suoraan syötetty kohde tallennetaan laitteen osoitekirjaan. Voit myös tallentaa LDAP-palvelimelta valitun kohteen.

1. Valitse vastaanottaja-kentässä kohde, jonka haluat tallentaa.

Käyttöpaneelin näyttö

2. Paina [Tall.kohde].

Käyttöpaneelin näyttö

3. Paina [Nimi] ja määritä nimi ja muut tallennettavat tiedot.

Katso lisätietoja tallennettavien tietojen määrittämisestä kohdasta Verkko- ja järjestelmäasetukset-opas.

4. Paina [OK].

Huom.

• Turvallisuusasetuksista riippuen, [Tall.kohde] ei ehkä tule näkyviin. Tässä tapauksessa tallennusta ei voi suorittaa loppuun.

• Jos haluat tallentaa laitteen osoitekirjaan kohteen, joka haettiin ja valittiin LDAP-palvelimelta, tuo kohde näytölle ja paina sitten [Tall.kohde].