Tiedostotyyppejä koskevia huomautuksia ja rajoituksia

Seuraavat rajoitukset tulee ottaa huomioon valitsemastasi tiedostotyypistä riippuen.

Yksisivuinen [TIFF / JPEG]

• Mustavalkoisina skannatut alkuperäiset lähetetään TIFF-tiedostoina.

• [Skannerin asetukset]-valikon kohdassa [Pakkaus(Harmaasävy/neliväri)] asetettujen määritysten mukaisesti ne alkuperäiset, jotka on skannattu nelivärisinä tai harmaasävyisinä, lähetetään yhtenä seuraavista tiedostotyypeistä:

• [Päällä] : JPEG-tiedosto

• [Pois] : TIFF-tiedosto

Monisivuinen [TIFF]

• Jos asetat [Skannaustapa]-valinnaksi nelivärin, harmaasävyn tai [Autom. värivalinta] ja [Pakkaus(Harmaasävy/neliväri)] on [Skannerin asetukset]-valikossa [Päällä], [TIFF]-vaihtoehtoa ei voi valita kohdassa [Monisivuinen].

• Vaikka valitsisit tiedostotyypin [TIFF] kohdassa [Monisivuinen], tiedostot, jotka on tallennettu JPEG-muodossa muutetaan automaattisesti monisivuisiksi PDF-tiedostoiksi ja lähetetään.

Pakattu PDF

• Et voi valita [Pakattu PDF-tiedosto] vaihtoehtoa, jos:

• [Tal. kiintol. + läh.] on valittu kohdassa [Tallenna tiedosto].

• [MV: Teksti], [MV: Teksti / Viivapiir.], [MV: Teksti / Kuva], [MV: Kuva] tai [Autom. värivalinta] on valittu kohdassa [Skannaustapa].

• [100 dpi] on valittu skannaustarkkuudeksi.

• [Esikatselu] on valittuna.

• Laite toimii ScanRouter-ohjelmiston avulla ja kaappaustoiminto on käytössä. Saadaksesi kaappaustoimintoa koskevia lisätietoja, katso ScanRouter-jakeluohjelmiston ohje.

• Adobe Acrobat Reader 5.0 / Adobe Reader 6.0 tai uudempi versio tukee pakattua PDF-tiedostomuotoa.

• Pakatut PDF-tiedostot eivät näy oikein DeskTopBinder-ohjelman pikakatselussa. Saadaksesi kaappaustoimintoa koskevia lisätietoja, katso ScanRouter-jakeluohjelmiston ohje.

• Muistitilan puutteen tai muiden syiden takia tällä laitteella luotuja pakattuja PDF-tiedostoja ei ehkä voi tulostaa PDF-suoratulostustoiminnolla.