Alkuperäisen suunnan määrittäminen'TWAIN-skanneriin

Jotta skannattu alkuperäinen näkyisi asiakastietokoneen näytössä oikein pystysuunnassa, on skannerin ohjausikkunasta määritettyjen asetusten vastattava alkuperäisen suuntaa.

1. Avaa skannerin ohjausikkuna.

Lisätietoja siitä, miten Skannerin ohjaus -valintaikkuna avataan, on kohdassa "TWAIN-verkkoskannerin perustoiminnot".

2. Valitse paikka, johon alkuperäinen asetetaan [Alkup. Skannaustapa:]-listalta.

3. Valitse [Alkup. suunta:] listalta [Ohjainnäyttö] tai [Ohjainnäyttö].

4. Valitse [Suunta:] listalta [Ohjainnäyttö/Ohjainnäyttö], [Ohjainnäyttö/Ohjainnäyttö], [Ohjainnäyttö/Ohjainnäyttö] tai [Ohjainnäyttö/Ohjainnäyttö].

5. Jos alkuperäinen asetetaan syöttölaitteeseen, valitse [Skann.aset.:]-valikosta [1-puol.], [2-puol. (pitkä sivu)] tai [2-puol. (lyhyt sivu)].

Liittyvät aiheet

Alkuperäisten asettaminen