TWAIN-ohjaimen asentaminen mukana toimitetulta cd-levyltä

Tässä osassa kuvataan, miten TWAIN-ohjain asennetaan asiakastietokoneelle mukana tulleelta "Scanner Driver and Utilities"-cd-levyltä.

Käyttääksesi TWAIN-verkkoskanneria on sinun asennettava TWAIN-ohjain asiakastietokoneelle.

1. Käynnistä Windows ja aseta "Scanner Driver and Utilities"-levy asiakastietokoneen cd-asemaan.

Asennusohjelma käynnistyy automaattisesti ja [Scanner Driver and Utilities]-valintaikkuna tulee näytölle.

2. Napsauta [TWAIN-ohjain].

3. TWAIN-ohjaimen asennusohjelma käynnistyy. Seuraa ohjeita.

Huom.

• Ennen asennuksen aloittamista, tarkista TWAIN-ohjaimen järjestelmävaatimukset. Katso lisätietoja järjestelmävaatimuksista kohdasta "Cd-levyn ohjelmat".

• Voit asentaa ohjelmiston käyttämällä automaattista asennusohjelmaa (auto-run). Lisätietoja itsestään käynnistyvästä ohjelmasta (auto-run) on kohdassa "Pika-asennus".

• Jos asennusohjelma ei käynnisty automaattisesti, katso "Pika-asennus".

• Kun asennus on valmis, esiin saattaa tulla viesti, jossa kehotetaan käynnistämään tietokone uudelleen. Käynnistä asiakastietokone tässä tapauksessa uudelleen.

• Kun asennus on valmis, käytössä olevan laitteen mukaan nimetty kansio ilmestyy [Käynnistä]-valikon kohtaan [Ohjelmat] tai [Kaikki ohjelmat]. Ohjeita voidaan tarkastella tästä kohdasta.

• TWAIN-verkkoskannerin käyttöä koskevia huomautuksia on tiedostossa "Readme.txt". Lue ne huolellisesti ennen käytön aloittamista.