Määritä kohde NetWare-palvelinta selaamalla

Määritä kohdekansion polku NDS-puussa tai NetWare Bindery-palvelimella verkkoa selaamalla

1. Paina [Käsinsyöttö].

2. Paina [NCP].

3. Valitse yhteystyyppi.

Paina [NDS] määrittääksesi kansion NDS-puussa.

Paina [Bindery] määrittääksesi kansion NetWare Bindery-palvelimella.

4. Paina [Selaa verkkoa] Polku-kentän alla.

Käyttöpaneelin näyttö

Jos yhteystapa-asetukseksi valitaan [NDS] [Yhteystyyppi]-kohdassa, NDS-puuluettelo avautuu.

Jos yhteystapa-asetuksesi valitaan [Bindery] [Yhteystyyppi]-kohdassa, NetWare Bindery-palvelinluettelo avautuu.

5. Etsi kohdekansiota NDS-puusta tai NetWare Bindery-palvelimesta.

Jos et löydä kohdekansiota, paina [Yksi taso ylös] ja etsi kansiota siltä tasolta.

6. Valitse kohdekansio.

7. Paina kaksi kertaa [OK].

Huom.

• Jos vaihdat protokollaa polun nimen, käyttäjän nimen tai salasanan kirjoittamisen jälkeen, tulee näytölle vahvistusilmoitus.

• Vain sellaiset kansiot, joihin sinulla on lukuoikeus, näytetään.

• Jos NDS-puun tai NetWare Bindery-palvelimen käyttämä kieli poikkeaa laitteen kielestä, saattavat NDS-puun tai NetWare Bindery-palvelimen nimet näkyä väärin.

• Jopa 100 nimikettä voidaan näyttää.

• Jos valittu NDS-puu tai NetWare Bindery-palvelin vaativat todennusta, sisäänkirjautumisikkuna avautuu. Syötä käyttäjänimi ja salasana kirjautuaksesi NDS-puuhun tai NetWare Bindery-palvelimelle. Jos kirjaudut NDS-puuhun, syötä käyttäjänimi jonka jälkeen sisällön nimi joka sisältää käyttäjäobjektin. Jos käyttäjänimi on "user" ja sisällön nimi on "context", käyttäjänimeksi tulee "user.context".

• Laite saattaa epäonnistua tiedoston siirrossa, jos sinulla ei ole kirjoitusoikeutta kansioon tai jos kiintolevyllä ei ole tarpeeksi vapaata tilaa.

• Voit tallentaa kohteen polun laitteen osoitekirjaan. Lisätietoja saadaksesi, katso kohta "Valitun kohteen polun tallentaminen osoitekirjaan".