FTP-palvelimen polun syöttäminen käsin

FTP-palvelimen polun voi syöttää manuaalisesti seuraavalla tavalla.

1. Paina [Käsinsyöttö].

Käyttöpaneelin näyttö

2. Paina [FTP].

3. Paina [Käsinsyöttö] palvelimen nimikentän vieressä.

Esiin tulee kosketusnäyttö.

4. Näppäile palvelimen nimi.

Sen sijaan, että määrittäisit kohteen käyttäen sen polkua, voit myös käyttää sen IPv4-osoitetta.

5. Paina [Käsinsyöttö] polkukentän oikealla puolella.

6. Syötä kansiopolku.

Seuraavassa polkuesimerkissä kansion nimi on "user" ja alikansionnimi on "lib": user\lib.

7. Paina [OK].

8. Syötä käyttäjänimi kohteen asetuksen mukaisesti.

Paina [Käsinsyöttö] käyttäjänimen kentän oikealla puolella, jolloin kosketusnäppäimistö avautuu näytölle.

9. Syötä salasana kohteen asetuksen mukaisesti.

Paina [Käsinsyöttö] salasana-kentän vieressä ja näppäimistö avautuu.

10. Vaihtaaksesi [Järjestelmäasetukset]-kohdassa määritetyn porttinumeron, paina [Muuta] porttinumeron kentän oikealla puolella. Syötä porttinumero numeronäppäimiä käyttämällä ja paina [Terävä]-näppäintä.

11. Paina [Yhteystesti].

Määritetyn kansion olemassaolo tarkistetaan yhteystestillä.

12. Tarkista yhteystestin tulos ja paina [Poistu].

13. Paina [OK].

Huom.

• Jos vaihdat protokollaa polun nimen, käyttäjän nimen tai salasanan kirjoittamisen jälkeen, tulee näytölle vahvistusilmoitus.

• Yhteystesti voi kestää jonkin aikaa.

• Yhteystestin aikana näppäimen [Yhteystesti] painaminen heti näppäimen [Peruuta] painamisen jälkeen, ei ehkä ole mahdollista.

• Muuttaaksesi kohdekansion tallennettua polkua, paina [Muokkaus] kohdekentän vasemmalla puolella avataksesi näppäimistön, syötä uusi polku ja paina [OK].

• Voit tallentaa kohteen polun laitteen osoitekirjaan. Lisätietoja saadaksesi, katso kohta "Valitun kohteen polun tallentaminen osoitekirjaan".

• Laite saattaa epäonnistua tiedoston siirrossa, jos sinulla ei ole kirjoitusoikeutta kansioon tai jos kiintolevyllä ei ole tarpeeksi vapaata tilaa.