Käyttöohjeen sisältöä voidaan muuttaa ilman ennakkoilmoitusta.

Tässä ohjeessa käytetään kahta eri mittayksikköä.

Väriympyrän painikkeiden värit saattavat poiketa jonkin verran kopioiden todellisista väreistä.

Tämän käyttöohjeen värimallit saattavat poiketa jonkin verran kopioiden todellisista väreistä.

Osassa tämän käyttöohjeen kuvista saattaa näkyä hieman erilainen laite.

Jotkin toiminnot eivät ehkä ole käytössä kaikissa maissa. Kysy lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältä.

Eräät yksiköt saattavat olla joissakin maissa lisätarvikkeita. Kysy lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältä.

Tätä laitetta on saatavana neljänä eri mallina, joilla on eri kopiointi- ja tulostusnopeudet.

Tarkista oma mallisi kohdasta Tietoja laitteesta.