Symbolit

Tässä käyttöohjeessa käytetään seuraavia symboleja:

VAROITUS

Merkitsee tärkeitä turvallisuusohjeita.

Varoitusten huomiotta jättäminen saattaa aiheuttaa vakavan loukkaantumisen tai kuoleman. Lue varoitukset huolellisesti. Ne löytyvät Tietoja laitteesta -ohjeen turvallisuustiedoista.

TÄRKEÄÄ

Merkitsee tärkeitä turvallisuusohjeita.

Varoitusten huomiotta jättäminen saattaa aiheuttaa kohtalaisen tai lievän loukkaantumisen tai vahingoittaa laitetta tai omaisuutta. Lue varoitukset huolellisesti. Löydät ne Tietoja laitteesta -ohjeen turvallisuustiedoista.

Tärkeää

Viittaa kohtiin, joihin laitetta käytettäessä tulee kiinnittää erityistä huomiota, sekä paperitukoksen, alkuperäisen vahingoittumisen tai tietojen häviämisen todennäköisiin syihin ja selityksiin. Lue nämä kohdat huolellisesti.

Huom.

Merkitsee laitteen toimintojen lisäselityksiä ja ohjeita käyttäjävirheiden ratkaisemiseksi.

Viite

Tämä symboli sijaitsee osioden lopussa. Se kertoo, mistä löydät asiaankuuluvaa lisätietoa.

Ilmaisee laitteen näyttöpaneelin näppäinten nimiä.

Ilmaisee laitteen käyttöpaneelin näppäinten nimiä.