Ohita otsikkokuvaus
KäyttöoppaatSisältöEdellinenSeuraavaOhje

Tavaramerkit

Microsoft®, Windows®, Windows Server®, ja Windows Vista® ovat Microsoft Corporationin rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.

Adobe, Acrobat, Acrobat Reader, Adobe Type Manager, Flash, Macromedia, PageMaker, PostScript, ja Reader Adobe Systems Incorporatedin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.

Apple, AppleTalk, EtherTalk, Macintosh, Mac OS, Mac OS X, ja TrueType ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä, jotka omistaa Apple Inc, ja ne on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa maissa.

Citrix® la MetaFrame® ovat Citrix Systems, Inc. rekisteröityjä tavaramerkkejä.

IPS on Zoran Corporationin ja/tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa tai muissa maissa.

Linux® on Linus Torvaldsin rekisteröity tavaramerkki Yhdysvalloissa ja muissa maissa.

Monotype Monotype Imaging, Inc. rekisteröity tavaramerkki.

Netware, IPX, IPX/SPX ovat Novell, Inc. tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tai tavaramerkkejä.

PCL® on Hewlett-Packard Companyn rekisteröity tavaramerkki.

Bluetooth® rekisteröidyn avaramerkin ja logot omistaa Bluetooth SIG, Inc. ja Ricoh Company, Ltd. käyttää näitä merkkejä lisenssillä.

UNIX on rekisteröity tavaramerkki Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Lisenssin myöntää yksinoikeudella X/Open Company Limited.

Muita tuotenimiä käytetään pelkästään tunnistustarkoituksessa ja ne voivat olla vastaavan yrityksen tavaramerkkejä. Luovumme oikeudesta kaikkiin näihin merkkeihin.

Windows-käyttöjärjestelmien oikeat nimet ovat:

*Windows 2000:n tuotenimet ovat:

Microsoft® Windows® 2000 Professional

Microsoft® Windows® 2000 Server

Microsoft® Windows® 2000 Advanced Server

Windows XP:n tuotenimet ovat:

Microsoft® Windows® XP Professional

Microsoft® Windows® XP Home Edition

Microsoft® Windows® XP Media Center Edition

Microsoft® Windows® XP Tablet PC Edition

Windows Vistan tuotenimet ovat:

Microsoft® Windows Vista® Ultimate

Microsoft® Windows Vista® Business

Microsoft® Windows Vista® Home Premium

Microsoft® Windows Vista® Home Basic

Microsoft® Windows Vista® Enterprise

*Windows Server 2003:n tuotenimet ovat:

Microsoft® Windows Server® 2003 Standard Edition

Microsoft® Windows Server® 2003 Enterprise Edition

Microsoft® Windows Server® 2003 Web Edition

Microsoft® Windows Server® 2003 Datacenter Edition

*Windows Server 2003 R2:n tuotenimet ovat:

Microsoft® Windows Server® 2003 R2 Standard Edition

Microsoft® Windows Server® 2003 R2 Enterprise Edition

Microsoft® Windows Server® 2003 R2 Datacenter Edition