Järjestelmä

Tässä osassa kuvataan kohdassa Tulostin Järjestelmä-valikko olevia käyttäjän työkaluja.

Tulostuksen virheraportti

Valitse tämä tulostaaksesi virheraportin, tulostin- ta muistivirheen sattuessa.

Oletusasetuksena on [Pois].

Jatkaa automaattisesti

Valitse tämä ottaaksesi automaattisen jatkamisen käyttöön. Tämän ollessa käytössä, tulostus jatkuu järjestelmävirheen tapahtumisen jälkeen.

Oletusasetuksena on [Pois].

Muistin ylivuoto

Valitse tämä, jos haluat laitteen tulostavan muistin ylivuodon virheraportin.

Oletusasetuksena on [Älä tulosta].

Työn erottelu

Voit ottaa Työn erottelu -toiminnon käyttöön.

Tämä valikko voidaan valita vain, kun viimeistelijä (lisävaruste) on asennettu.

Oletusasetuksena on [Pois].

Käännä 180 astetta

Määritä, haluatko kääntää tulostuskuvaa 180 astetta verrattuna paperin suuntaan.

Oletusasetuksena on [Pois].

Väliaik. töiden autom. poisto

Voit valita sen, että kaikki laitteeseen tilapäisesti tallennetut tulostustyöt poistetaan automaattisesti.

Oletusasetuksena on [Pois].

Jos valitset [Päällä], voit asettaa jopa 200 tuntia automaattiselle tiedostojen poistamiselle.

Tallenn. töiden autom. poisto

Voit valita sen, että kaikki laitteeseen tallennetut tulostustyöt poistetaan automaattisesti.

Oletusasetuksena on [Päällä], "3" päivää.

Jos valitset [Päällä], voit asettaa jopa 180 tuntia automaattiselle tiedostojen poistamiselle.

Töiden näyttöjärjestys

Voit valita haluamasi näytölle tulevan töiden näyttöjärjestyksen painamalla [Tulostus].

Oletusasetuksena on [Täydellinen lista].

• Täydellinen luettelo

Näyttää laitteeseen tallennetut tulostustyöt.

• Käytt.tunnuksen mukaan

Näyttää listan käyttäjätunnuksista, jotka ovat tallentaneet tiedostoja laitteeseen.

Muistin käyttö

Voit valita paperikoon tai tarkkuuden mukaan muistimäärän, joka käytetään Fontin etusijan tai Tulostus etusijalla välimuistiksi.

Oletusasetuksena on [Tulostus etusijalla].

• Fontti etusijalla

Tämä asetus käyttää muistia fonttien rekisteröimiseksi.

• Tulostus etusijalla

Tämä asetus käyttää tulostusmuistia nopeaan tulostukseen.

Kaksipuoleisuus

Voit valita tulostuksen kaikkien sivujen molemmille puolille.

Oletusasetuksena on [Pois].

Kopiot

Voit määrittää tulosteiden määrän. Tämä asetus ei ole käytettävissä, jos tulostettavien sivujen määrä on määritetty tulostinohjaimella tai toisella komennolla.

Kopioiden määrä voi olla 1 - 999 yhden porrastuksella.

Oletusasetuksena on "1" kopio.

Tyhjän sivun tulostus

Voit valita, tulostetaanko tyhjät sivut.

Oletusasetuksena on [Päällä].

Sivut jotka vastaavat seuraavia olosuhteita tunnistetaan tyhjinä.

• Kuvia ei ole.

• Kuvia on olemassa mutta ne ovat tulostettavan alueen ulkopuolella.

• Vain tyhjiä merkkejä.

Seuraavan työn odotusaika

Voit määrittää, miten kauan laite odottaa seuraavaa tulostustyötä ennen siirtymistä kopiointi- tai skannaustilaan.

Oletusasetuksena on [Odotusaika lyhyt].

Tulostinkieli

Määritä tulostinkieli.

Oletusasetuksena on [Automaattinen].

Korvaava paperikoko

Voit ottaa käyttöön automaattisen paperikoon korvaustoiminnon (A4, LT).

Oletusasetuksena on [Automaattinen].

Sivun koko

Voit valita oletuspaperikoon.

• Valittavat paperokoot ovat seuraavat:

A3, A4, A5, A6, B4JIS, B5JIS, B6JIS, C5, C6,DL Env, 12×18, 11×17, 81/2×14, 81/2×13, 81/2×11, 81/4×13, 8×13, 71/4×101/2, 51/2×81/2, COM10, Monarch, 8K, 16K, mukautettu koko

Kuva malleista 220 -240 V

Oletusasetuksena on [A4].

Kuva 120 V mallista

Oletusasetuksena on [81/2×11]

Kirjelomakkeen asetukset

Voit kääntää alkuperäiset kuvat tulostettaessa.

Tulostettaessa, alkuperäiset kuvat käännetään aina 180 astetta. Tästä syystä johtuen, tulostus ei ehkä ole odotetun kaltainen kun tulostetaan kirjelomakkeelle tai esitulosteteulle paperille. Voit määrittää kääntämisen tällä toiminnolla.

Oletusasetuksena on [Pois].

• Pois

Kun Pois tilassa, alkuperäiset kuvat käännetään 180 astetta.

• Aut. tunnistus

Kun Aut. tunnistus -tilassa, laite tunnistaa kirjelomakkeen tai esitulostetun paperin automaattisesti eikä käännä kuvaa.

• Päällä (Aina)

Kun Päällä (Aina) tilassa, laite ei käännä.

Tämä toiminto alentaa tulostusnopeutta.

Ohisyöttötasoasetus

Voit määrittää, päättääkö ohisyöttötason paperikoon ensisijaisesti (Tulostin) Tulostinohjain / komento vai laiteasetukset.

Oletusasetuksena on [Ohjain / komento].

Tulostus reunasta reunaan

Voit valita, tulostetaanko koko arkille vai ei.

Oletusasetuksena on [Pois].

Tulostimen oletuskieli

Voit määrittää sivunkuvauskielen, jota käytetään oletuksena, jos laite ei löydä kieltä automaattisesti.

Oletusasetuksena on [PCL].

Kasetin vaihto

Voit määrittää, vaihtaako laite automaattisesti paperikasetti jos tietyn tyyppistä tai kokoista paperia ei ole asetettu ohjaimen määrittämään kasettiin.

Oletusasetuksena on [Pois].

Jatkettu Automaattinen paperikasetinvaihto

Tällä asetuksella laite vaihtaa paperikasettia automaattisesti riippumatta siitä, onko kasetti valittu automaattisesti tai manuaalisesti.

Kun [Päällä] tilassa, [Automaattinen paperikasetinvaihto] on käytössä ja tulostinohjaimessa asetettu [Automaattinen paperikasetinvaihto] asetus ohitetaan.

Oletusasetuksena on [Pois].