Kun PictBridge-tulostus ei toimi

Tässä luvussa kuvataan mahdollisia PictBridge-tulostuksessa tapahtuvia ongelmia ja niiden ratkaisuja.

Ongelma

Syy

Ratkaisu

PictBridge ei ole käytettävissä.

USB-yhteydessä tai PictBridge-asetuksissa on virhe.

Tarkasta yhteys ja asetukset seuraavasti:

1. Irrota USB-kaapeli ja liitä se uudelleen.

2. Tarkasta, että PictBridge-asetukset ovat käytössä.

3. Irrota USB-kaapeli ja sammuta tulostin. Kytke tulostin takaisin päälle. Kun tulostin on käynnissä, kytke USB-kaapeli uudelleen.

Kun kaksi tai useampi digitaalikamera on liitettynä, ei toista ja sitä seuraavaa kameraa tunnisteta.

Olet liittänyt usean digitaalikameran.

Liitä vain yksi digitaalikamera.

Älä liitä useaa kameraa.

Tulostus ei ole käytettävissä.

Alkuperäisten kuvien määrä ylittää yhdellä kerralla tulostettavien sivujen määrän.

Kerralla tulostettava määrä on enintään 999. Aseta määräksi 999 tai vähemmän ja yritä tulostaa uudelleen.

Tulostus ei ole käytettävissä.

Määritetyn kokoista paperia ei ole kasetissa.

Määritetyn kokoista paperia ei ole kasetissa.

Jos joudut käyttämään paperia, joka ei ole määritetyn kokoista, suorita Sivunsiirto. Peru tulostus suorittamalla Työn peruutus.

Tulostus ei ole käytettävissä.

Tämän kasetin paperikoon asetuksia ei voida tulostaa tulostimella.

Valitse paperikoon asetus, joka voidaan tulostaa.