Tulostus virtuaalitulostimella

Jos haluat tulostaa tietyltä virtuaalitulostimelta suoraan, määritä tulostuskomennossa virtuaalitulostin. Määritä ennen ensimmäistä tulostuskertaa virtuaalitulostin, jota haluat käyttää.

1. Kirjaudu Web Image Monitor -ohjelmaan järjestelmänhaltijana.

Lisätietoja käyttäjätunnuksista ja salasanoista kirjauduttaessa, katso Verkko- ja järjestelmäasetukset- oppaasta "Web Image Monitorin käyttö".

2. Napsauta valikkoalueella [Kokoonpano] ja sitten [Tulostimen perusasetukset] kohdassa "Tulostin".

3. Valitse [Aktiivinen] kohdassa [Virtuaalitulostin] ja napsauta sitten [OK].

4. Lähetä komento tietokoneelta.

lpr

C:\>lpr -S "printer's IP address" [-P "Virtual Printer Name"] [-ol] \path name\file name

rcp

c:> rcp [-b] \path name\file name [\path name\file name...] printer's host name:["Virtual Printer Name"]

ftp

ftp> put \path name\ file name [Virtual Printer Name]