Virtuaalitulostimen kokoonpanoasetusten muuttaminen

Muuta virtuaalitulostimen asetuksia seuraavasti.

Tärkeää

1. Kirjaudu Web Image Monitor -ohjelmaan järjestelmänhaltijana.

Lisätietoja käyttäjätunnuksista ja salasanoista kirjauduttaessa, katso Verkko- ja järjestelmäasetukset-oppaasta "Web Image Monitorin" käyttö.

2. Napsauta valikkoalueella [Kokoonpano] ja sitten [Virtuaalitulostimen asetukset] kohdassa "Tulostin".

Näytölle tulee luettelo käytettävistä virtuaalitulostimista.

3. Valitse virtuaalitulostin, jonka asetuksia haluat muuttaa ja napsauta [Vaihda].

4. Muuta asetuksia tarpeen mukaan.

5. Napsauta [OK].