Salatun tulostustiedoston tulostus

Seuraavassa kuvataan salatun tulostustiedoston tulostus PCL 6/5e- ja RPCS -tulostinohjaimilla. Lisätietoja salatun tulostustiedoston tulostamisesta PostScript 3 -tulostinohjaimella, katso PostScript 3 Täydennysosa, joka on PDF-tiedostona mukana tulevalla CD-levyllä.

Tärkeää

1. Määritä salattu tulostus tulostinohjaimen ominaisuuksissa.

Katso lisätietoja tulostinohjaimien määrityksistä asianmukaisista Ohje-tiedostoista.

2. Aloita tulostus sovelluksen [Tulosta]-valintaikkunasta.

Salattu tulostustyö lähetetään laitteelle.

3. Paina laitteen ohjauspaneelin [Tulostin]-painiketta, jotta tulostusnäyttö tulee esiin.

4. Paina [Tulostus].

Kuva käyttöpaneelinäytöstä

Luettelo laitteeseen tallennetuista tulostustiedostoista tulee näkyviin.

5. Paina [Salatut tulostustyöt].

Kuva käyttöpaneelinäytöstä

Luettelo laitteeseen tallennetuista salatuista tulostustiedostoista tulee näkyviin.

Suojausasetuksista riippuen joitakin tulostustöitä ei välttämättä voi näyttää.

6. Valitse tulostettava tiedosto ja paina [Tulosta].

Kuva käyttöpaneelinäytöstä

Salasanaikkuna tulee näkyviin.

7. Kirjoita salasana numeronäppäimillä ja paina sitten [OK].

Kuva käyttöpaneelinäytöstä

Tulostuksen vahvistusnäyttö tulee näkyviin.

Vahvistusnäyttö tulee esiin, jos salasanaa ei kirjoitettu oikein. Paina [Poistu] kirjoittaaksesi salasanan uudelleen.

Jos valitaan useita tulostustiedostoja, laite tulostaa kirjoitettua salasanaa vastaavat tiedostot. Vahvistusnäytöllä näytetään tulostettavien tiedostojen määrä.

Jos unohdit salasanasi, ota yhteyttä verkon pääkäyttäjään.

8. Paina [Kyllä].

Salattu tiedosto tulostetaan.

Paina [Ei], jos haluat peruuttaa tulostuksen.