Mallitulostustiedostojen poistaminen

Jos et ole tyytyväinen mallitulosteeseen, voit poistaa mallitulostustiedoston, korjata sitä ja tulostaa sen uudelleen, kunnes asetukset ovat oikein.

1. Paina [Tulostin]-painiketta, jotta tulostusnäyttö tulee esiin.

2. Paina [Tulostus].

Luettelo laitteeseen tallennetuista tulostustiedostoista tulee näkyviin.

3. Paina [Mallitulostustyöt].

Luettelo laitteeseen tallennetuista mallitulostustiedostoista tulee näkyviin.

Suojausasetuksista riippuen joitakin tulostustöitä ei välttämättä voi näyttää.

4. Valitse poistettava tiedosto ja paina [Poista].

Poistamisen vahvistusnäyttö tulee näkyviin.

5. Paina [Kyllä] poistaaksesi tiedoston.

Valittu tiedosto poistetaan.