Töiden tulostaminen

Tässä kuvataan, miten laitteelle tallennettuja tiedostoja tulostetaan.

Seuraavat tulostustyypit voidaan valita tulostinohjaimella: Koetulostus, Salattu tulostus, Viivästetty tulostus, ja Tallennustulostus.

Voit tulostaa tai poistaa laitteelle tallennettuja, tietokoneilta lähetettyjä tulostustöitä.

Jos valitset Koetulostus, Salattu tulostus tai Viivästetty tulostus, laitteelle tallennetut tulostustiedostot poistetaan tulostuksen jälkeen. Jos valitset Tallennustulostus, jäävät tiedostot laitteelle tulostuksen jälkeenkin.

Jos painat [Tulostus] tulostinnäytöllä, tulee esiin Täydellinen luettelo- tai Lista käyttäjätunnuksittain -ikkuna riippuen kumman listatyypin valitset kohdassa [Töiden näyttöjärjestys].

Kuva käyttöpaneelinäytöstä

Täydellinen luettelo

Jos valitset [Täydellinen luettelo] kohdassa [Töiden näyttöjärjestys], tulee näytölle seuraava ikkuna:

Numeroitu kuva toimintopaneelin näytöstä

1. [Käytt. tunnuksittain]

Näyttää käyttäjätunnuskohtaisen luettelon.

2. [Täydellinen luettelo]

Näyttää kaikki laitteeseen tallennetut tiedostot.

3. [Salatut tulostustyöt]

Näyttää vain laitteeseen tallennetut salatut tulostustiedostot.

4. [Mallitulostustyöt]

Näyttää vain laitteeseen tallennetut mallitulostustiedostot.

5. [Viivästetyt työt]

Näyttää vain laitteeseen tallennetut viivästetyt tulostustiedostot.

6. [Tallennustulostustyöt]

Näyttää vain laitteeseen tallennetut tulostustiedostot.

7. [Lisätiedot]

Näyttää tietoja valitusta tiedostosta.

8. [YlänuolinäppäinEdell.]/[AlanuolinäppäinSeur.]

Jos tiedostoluettelo ei sovi näytölle, luetteloa voi selata.

9. [Poista]

Poistaa valitun tiedoston.

10. [Tulosta]

Tulostaa valitun tiedoston.

11. [Vaihda salasana]

Vaihtaa tai poistaa tiedoston salasanan, jos salasana on asetettu. Voit muuttaa salasanan painamalla [Vaihda salasana], kirjoittamalla nykyisen salasanan ja sitten kirjoittamalla uuden salasanan vahvistusnäytöllä. Voit poistaa salasanan painamalla [Vaihda salasana], jättämällä uuden salasanan kirjoitus- ja vahvistuskohdat tyhjiksi ja painamalla sitten [OK].

Voit asettaa salasanan myös tallennetuille tulostustiedostoille, joille ei ole määritetty salasanoja.

12. [Tyhjennä kaikki]

Peruuttaa kaikki valinnat.

13. [Valitse kaikki työt]

Valitsee kaikki laitteeseen tallennetut tiedostot.

14. Valittu:

Näyttää valittujen tiedostojen määrän.

15. [Poistu]

Palaa tulostusnäyttöön.

16. Käytt. tunnus, Pvm / aika , ja Tiedoston nimi: -näyttö

Näyttää tulostuksen ajankohdan sekä käyttäjätunnuksen ja tiedostonimen.

Käytt.tunnuksen mukaan

Jos valitset [Käytt.tunnuksen mukaan] kohdassa [Töiden näyttöjärjestys], tulee näytölle seuraava ikkuna:

Numeroitu kuva toimintopaneelin näytöstä

1. [Käytt. tunnus]

Näyttää ne käyttäjätunnukset, joilla on lähetetty tiedostoja laitteeseen.

2. [Tyhjennä]

Tyhjentää valinnan.

3. [Poistu]

Palaa tulostusnäyttöön.

4. [Täydellinen luettelo]

Näyttää kaikki tulostustyöt.

5. [Käytt.tunnuksen mukaan]

Näyttää kunkin käyttäjätunnuksen tulostustöiden luettelon.

6. [Tulosta kaikki työt]

Tulostaa kaikki valitun tiedostotyypin mukaiset ja kyseisellä käyttäjätunnuksella lähetetyt tiedostot.

7. [YlänuolinäppäinEdell.]/[AlanuolinäppäinSeur.]

Jos tiedostoluettelo ei sovi näytölle, luetteloa voi selata.

Liittyvät aiheet

Töiden näyttöjärjestyksen valinta