PDF-salasanasuojattujen asiakirjojen tulostus

Noudata seuraavia ohjeita, kun haluat tulostaa salasanasuojattuja PDF-asiakirjoja.

1. Valitse [Käynnistä]-valikosta [Kaikki ohjelmat], [DeskTopBinder] ja napsauta [Extended Features Wizard].

Näytölle tulee [Extended Features Wizard] -valintaikkuna.

2. Napsauta [Käynnistä] ja sitten toistuvasti [Seuraava>] kunnes [Tulostustoiminto2]-valintaikkuna tulee näytölle.

3. Napsauta [Tulostustoiminto2]-valintaikkunassa [Ominaisuudet].

Näytölle tulee [PDF-suoratul. ominaisuudet] -valintaikkuna.

4. Valitse [Käytä PDF-salasanaa] -valintaruutu ikkunan oikeassa alakulmassa ja napsauta sitten [OK].

5. Napsauta toistuvasti [Seuraava>] kunnes näytölle tulee [Valmis].

6. Napsauta [Valmis].

[Extended Features Wizard] -valintaikkuna poistuu näytöltä.

7. Vedä PDF-tiedosto, jonka haluat tulostaa PDF-suoratulostus-kuvakkeen päälle Function Palette -paletissa ja pudota se.

[Tulostustiedostoluettelo - PDF-suoratulostus] -valintaruutu avautuu.

8. Napsauta tulostettava PDF-tiedosto korostetuksi ja napsauta sitten [OK].

Näytölle tulee [PDF-suoratul. ominaisuudet] -valintaikkuna.

9. Kirjoita [PDF-salasana:] -kenttään valintaikkunan oikeassa alakulmassa tulostettavan PDF-tiedoston salasana ja paina sitten [OK].

Salasanasuojattu PDF-tiedosto tulostetaan.