DeskTopBinder Lite -ohjelman asennus

Noudata jäljempänä olevia ohjeita ja asenna DeskTopBinder Lite.

1. Sulje kaikki avoimet sovellukset.

2. Laita "Scanner Driver and Utilities" CD-levy CD-ROM-asemaan.

Asennusohjelma käynnistyy.

Asennus ei käynnisty automaattisesti tietyissä käyttöjärjestelmissä. Jos niin käy, käynnistä "Setup.exe" CD-levyn juurihakemistosta.

3. Napsauta [DeskTopBinder Lite].

[DeskTopBinder Lite] -valintaikkuna avautuu.

4. Napsauta [DeskTopBinder Lite] ja sitten [OK].

5. Noudata näytölle tulevia ohjeita ja asenna DeskTopBinder Lite.

Jos ohjelma pyytää käynnistämään tietokoneen uudelleen DeskTopBinder Lite -asennuksen jälkeen, käynnistä tietokone uudelleen ja jatka kokoonpanon määrittelyä.