[Mustavalkotulostus], kun [Valokuva] tai [DTP] on valittu [Asiakirjan tyyppi]

Jos [Valokuva] tai [DTP] on valittu [Asiakirjan tyyppi] [Tulostimen ominaisuudet] -valintaikkunassa, tekstin mustat alueet ja viivapiirrokset saatetaan tunnistaa värikuvina käytetystä sovelluksesta riippuen. Jos näin käy, asiakirja saatetaan tulostaa ja sitä voidaan pitää CMYK-kuvana.

Jotta asiakirja tulostetaan ja sitä pidetään mustavalkokuvana, noudata seuraavia ohjeita värikuvan asettamiseksi mustavalkokuvaksi tulostinohjaimessa.

1. Tulostinohjaimen [Tulostimen ominaisuudet] -valintaikkunassa, napsauta [Tulostuslaatu] -välilehteä.

2. Valitse [Käyttäjäasetukset] -valintaruutu.

3. Valitse valintaruudusta käyttäjäasetus.

4. Napsauta [Muuta käyttäjäasetuksia...].

5. Valitse [Kuvansäädöt]-välilehdellä asiakirjatyyppi [Lataa asiakirjatyypit:] -luettelosta.

Valittavina ovat seuraavat asiakirjatyypit:

[Valokuva (laatu)], [Valokuva (nopeus)], [Valokuva (hyvin nopea)], [DTP (laatu)], [DTP (nopeus)] ja [DTP (hyvin nopea)].

6. Valitse [Harmaan toisto (Teksti/Viivapiir.):] -luettelosta [K (Musta)].

Harmaan toisto on asetettu puhtaaksi mustaksi ja [Lataa asiakirjatyypit:] -luettelo tyhjentyy.

Jos valitset [Tulosta bittikarttana] -valintaruudun [Sekalaisia] -välilehdestä, harmaan toistoasetus sivuutetaan, ja tekstin mustat alueet ja viivapiirrokset tulostetaan ja niitä pidetään CMYK-kuvina.

7. Napsauta [OK].