Adobe PageMaker -versioiden 6.0, 6.5 ja 7.0 käyttö

Jos Adobe PageMaker -ohjelmaa käytetään Windows 2000/XP tai Windows Server 2003/2003 R2 -käyttöjärjestelmissä, PPD-tiedostot pitää kopioida PageMakerin asennuskansioon.

PPD-tiedostojen tarkenne on .ppd ja ne ovat hakemistokansiossa "DRIVERS\PS\XP_VISTA\ (Kieli)\DISK1" on the CD-ROMilla.

"XP_VISTA"-kansio "PS"-kansiossa on Windows 2000/XP, Windows Server 2003/2003 R2 -käyttöjärjestelmille. Käytä kansiota, joka sopii nykyiselle käyttöjärjestelmälle.

Valitse käyttöjärjestelmäsi mukainen kieli kolmannesta eli "(Kieli)"-kansiosta.

Kopioi .ppd-tiedosto PageMaker-kansioon.