Työlistanäyttö

Tässä osassa kerrotaan työlistanäytössä näkyvistä valinnoista ja kuvakkeista.

Työlistanäyttö vaihtelee sen mukaan, onko järjestelmäasetuksissa tulostusjärjestykseksi valittu Työjärjestys. Lisätietoja asetuksista, katso "Järjestelmäasetukset ", Verkko- ja järjestelmäasetukset-opas.

Kun [Työjärjestys] ei ole valittu:

Työlista näkyy jokaiselle toiminnolle.

Numeroitu kuva toimintopaneelin näytöstä

Kun [Työjärjestys] on valittu:

Työlista näkyy jokaiselle toiminnolle tulostustöiden mukaisessa järjestyksessä.

Numeroitu kuva toimintopaneelin näytöstä

1. Voit valita, minkä toiminnon työlistaa haluat tarkastella.

2. Vaihtaa Nykyiset/Odottavat työt ja Aiemmat työt välillä.

3. Esiasetettujen töiden numerot näkyvät.

4. Näyttää töiden tulostukseen käytettävän toiminnon.

Käyttöpaneelin näyttö: Kopiointitoiminnolla tulostettu työ.

Käyttöpaneelin näyttö: Tulostustoiminnolla tulostettu työ.

Käyttöpaneelin näyttö: Asiakirjapalvelintoiminnolla tulostettu työ.

Käyttöpaneelin näyttö: DeskTopBinderilla tulostettu työ.

Käyttöpaneelin näyttö: Web Image Monitorilla tulostettu työ.