Aloitusnäyttö

Tärkeää

Numeroitu kuva toimintopaneelin näytöstä

1. Toimintatila tai viestit

Näyttää laitteen tilan, kuten "Valmis", "Offline" ja "Tulostaa...". Tiedot tulostustyöstä (käyttäjätunnus ja asiakirjan nimi) näkyvät tässä.

2. [imageOnline] / [imageOffline]

Tätä painamalla laite vaihtuu online-tilaan ja pois siitä.

Kun laite on online-tilassa, se pystyy vastaanottamaan tietoa tietokoneelta.

Kun laite on offline-tilassa, se ei pysty vastaanottamaan tietoa tietokoneelta.

3. Sivunsiirto

Paina tätä näppäintä, kun haluat tulostaa kaikki laitteen puskurimuistissa olevat tiedot.

• Kun laite on tulostusvalmis (online), tämä tila näkyy varjostettuna.

• Tätä toimintoa ei voi valita RPCS-tulostuskielen yhteydessä.

4. Työn nollaus

Peruuta tulostustyö painamalla tätä näppäintä.

Jos painat näppäintä, kun laite on offline-tilassa ja heksalistatila on valittu, heksalista perutaan.

5. Tulostustyöt

Paina tätä näppäintä, kun haluat tarkistaa tietokoneesta lähetetyn tulostustyön.

6. Virheraportti

Paina näppäintä, kun haluat tarkistaa tietokoneelta lähetetyt tulostustöiden virheraportit.

7. Taustatulostuslista

Paina, kun haluat tarkistaa taustatulostuksessa olevat työt.

8. Paperikasetin tila -merkkivalot

Voit tarkistaa paperikasettien asetukset.