Tämän laitteen käyttöohjeet

Lue tämä käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttämistä.

Asianmukaisista käyttöohjeista saat tietoa laitteen toiminnoista.

Tärkeää

Tietoja laitteesta

Lue tämän käyttöohjeen turvallisuustiedot ennen laitteen käyttöä.

Tässä käyttöohjeessa kuvataan laitteen toiminnot.

Siinä esitellään myös käyttöpaneeli, laitteen käytön valmistelut, tekstin kirjoitus ja laitteen mukana tulleiden CDväliviiva-levyjen asennus.

Vianmääritys

Sisältää ohjeet käyttöön liittyvien ongelmien ratkaisemiseksi.

Kopiokoneen ja asiakirjapalvelimen käyttöohje

Selittää kopiokoneen ja asiakirjapalvelimen toiminnot. Tässä ohjeessa kerrotaan lisäksi, kuinka alkuperäiset asiakirjat asetetaan.

Faksin käyttöohje

Tässä ohjeessa kerrotaan faksin käytöstä ja toiminnoista.

Tulostimen käyttöohje

Tässä ohjeessa kerrotaan tulostimen käytöstä ja toiminnoista.

Skannerin käyttöohje

Tässä ohjeessa kerrotaan skannerin käytöstä ja toiminnoista.

Verkko- ja järjestelmäasetukset-opas

Selvittää, miten laite liitetään verkkoon, laite asetetaan ja käytetään verkkoympäristössä ja tiedot rekisteröidään osoitekirjaan..

Tietoturvaopas

Tämä käyttöohje on laitteen järjestelmänhaltijoille (= pääkäyttäjille). Se selittää niitä turvatoimintoja, joilla voit estää laitteen luvattoman käytön, tietojen sotkemisen ja tietovuodot. Suosittelemme, että teet ensin seuraavat turva-asetukset:

• Asenna laitevarmennne.

• Ota käyttöön SSL-salaus (Secure Sockets Layer).

• Vaihda pääkäyttäjän käyttäjätunnus ja salasana Web Image Monitor -ohjelmalla.

Lisätietoja, katso Tietoturvaopas.

Lue tämä käyttöohje ennen lisäturvatoimintojen tai käyttäjän ja pääkäyttäjän todennuksen määrittämistä.

PostScript 3 Täydennysosa

Selittää PostScript 3 asennuksen ja käytön.

UNIX Täydennysosa

"UNIX Täydennysosa" löytyy verkkosivuiltamme tai valtuutetulta jälleenmyyjältä.

Tässä käyttöohjeessa on mukana toimintoja ja asetuksia, joita laitteessa ei ehkä ole.

Muut käyttöohjeet

• Kopioinnin pikaohje

• Tulostuksen pikaohje

• Faksauksen pikaohje

• Skannauksen pikaohje

• DeskTopBinder Lite -käyttöohjeet

• DeskTopBinder Lite -asennusohje

• DeskTopBinder -johdanto-opas

• Auto Document Link -opas

Huom.

Tuotenimi

Yleinen nimi

DeskTopBinder Lite ja DeskTopBinder Professional *1

DeskTopBinder

*1 lisävaruste