Ohita otsikkokuvaus
KäyttöoppaatSisältöEdellinenSeuraavaOhje

Tavaramerkit

Microsoft®, Windows®, Windows Server® ja Windows Vista® ovat Microsoft Corporationin rekisteröityjä tavaramerkkejä tai tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.

Adobe, Acrobat, Acrobat Reader, PostScript ja Reader ovat Adobe Systems Incorporatedin rekisteröityjä tavaramerkkejä tai tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.

Apple, AppleTalk, Bonjour, EtherTalk, Macintosh, Mac OS, Mac OS X ja TrueType ovat Apple Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa.

Citrix® ja MetaFrame® ovat Citrix Systems, Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä.

IPS on Zoran Corporationin ja/tai sen tytäryhtiöiden rekisteröity tavaramerkki Yhdysvalloissa tai muissa maissa.

Linux® on Linus Torvaldsin rekisteröity tavaramerkki Yhdysvalloissa ja muissa maissa.

Monotype on Monotype Imaging, Inc:n rekisteröity tavaramerkki.

Netware, IPX, IPX/SPX ovat Novell, Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä tai tavaramerkkejä.

PCL® on Hewlett-Packard Companyn rekisteröity tavaramerkki.

Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä. Ricoh Company, Ltd on hankkinut niihin käyttöoikeuden.

UNIX on rekisteröity tavaramerkki Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Lisenssin myöntää yksinoikeudella X/Open Company Limited.

Muut tässä käytetyt tuotenimet ovat tunnistamista varten, ja ne voivat olla yritystensä tavaramerkkejä. Sanoudumme irti kaikista oikeuksista näihin merkkeihin.

Windows-käyttöjärjestelmien oikeat nimet ovat:

*Windows 2000:n tuotenimet ovat:

Microsoft® Windows® 2000 Professional

Microsoft® Windows® 2000 Server

Microsoft® Windows® 2000 Advanced Server

*Windows XP:n tuotenimet ovat:

Microsoft® Windows® XP Professional

Microsoft® Windows® XP Home Edition

Microsoft® Windows® XP Media Center Edition

Microsoft® Windows® XP Tablet PC Edition

*Windows Vistan tuotenimet ovat:

Microsoft® Windows Vista® Ultimate

Microsoft® Windows Vista® Business

Microsoft® Windows Vista® Home Premium

Microsoft® Windows Vista® Home Basic

Microsoft® Windows Vista® Enterprise

*Windows Server 2003:n tuotenimet ovat:

Microsoft® Windows Server® 2003 Standard Edition

Microsoft® Windows Server® 2003 Enterprise Edition

Microsoft® Windows Server® 2003 Web Edition

Microsoft® Windows Server® 2003 Datacenter Edition

*Windows Server 2003 R2:n tuotenimet ovat:

Microsoft® Windows Server® 2003 R2 Standard Edition

Microsoft® Windows Server® 2003 R2 Enterprise Edition

Microsoft® Windows Server® 2003 R2 Datacenter Edition