Kun IEEE 802.11 -liitäntäyksikkö on asennettu

Ota huomioon seuraavat seikat, kun käytät IEEE 802.11 -liitäntää verkossa.

Kun käytät langatonta LAN-liitäntää verkossa, huomioi seuraavat asiat:

Laitetta siirrettäessä

Irrota antennit, kun siirrät laitetta.

Kun olet siirtänyt laitteen, kiinnitä antennit ja tarkista, että:

• Antennien tiellä ei ole esteitä.

• Antennien välinen etäisyys on 40 - 60 mm niin, että ne eivät kosketa toisiaan.

• Valotuslasi ja syöttölaite (ADF) eivät osu antenneihin.

Jos verkkoalueella on heikko radiosignaali

Kun radioaaltojen olosuhteet ovat huonot, verkko ei välttämättä toimi keskeytyneiden tai epäonnistuneiden yhteyksien takia. Kun tarkistat langattoman LANin signaalin ja tukiaseman, yritä parantaa tilannetta seuraavasti:

• Aseta tukiasema lähemmäksi laitetta.

• Poista esteet tukiaseman ja laitteen väliltä.

• Siirrä radioaaltoja muodostavat laitteet, kuten mikroaaltouunit, pois laitteen ja tukiaseman läheisyydestä.